MUSH VAISTO BLÅ NÖT-KALKON-LAX HELFODER


Vaisto Blå är ett färskfoder med bra balans av olika fettsyror. Detta gör det att fodret passar extra bra till hundar med hud- och pälsproblem. Det är även ett lättsmält foder och är kalorisnålt. 


Finns att välja mellan: 800gr, 3kilo eller 10kilo. 


MUSH VAISTO GRÖN NÖT-GRIS-KYCKLING HELFODER


Vaisto Grön passar bra till hundar som skall börja att testa Råfoder. Den innehåller lite mindre mängd av ben och mer av nötvom. Vilket detta gör att fodret passar till hundar med känslig mage och äldre hundar med en långsammare matsmältning. 


Finns att välja mellan: 800gr, 3kilo eller 10kilo. 

MUSH VIASTO WILD REN-LAMM-ÄLG


Är ett helfoder som är gjort på djur som bettat fritt och inte ättit prossecat foder. Det är ett millt och snällt foder som passar extra bra åt känsliga och allergiska hundar.


Finns att välja mellan: 800gr och 3Kilo. MUSH VIASTO SVART GRIS-KYCKLING-LAMM


Viasto Svart är ett energirikt alternativ som passar aktiva hundar och arbetande hundar t.ex jakthundar, draghundar eller andra hundar med högt energi behov. 

Passar även till hundar som har svårt att bibehålla hullet. 


Finns att välja mellan: 10kilo.

Övriga produkter


Vi säljer även andra sorter utav MUSH Sortiment. Finns även en del andra aktiveringsgodisar som tex kycklinghalsar eller broskben. Det finns även en massa andra godisar och annat i MUSH. Vill du beställa något eller har frågor så kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss för frågor eller vid beställningar.

Vi kan även ta hem andra produkter från mush säg bara till vad du önskar så fixar vi det!

mail@visbyhunddagis.se